At knytte et abonnement til en My Kaspersky-konto

My Kaspersky er en enkelt onlineressource til administration af beskyttelse af enheder samt licensering af programmer fra Kaspersky.

På My Kaspersky kan du købe og aktivere et abonnement på programmet.

For at arbejde med Kaspersky VPN Secure Connection på My Kaspersky skal du registrere og tilslutte din enhed til My Kaspersky.

En My Kaspersky-konto er påkrævet for at logge på My Kaspersky samt bruge My Kaspersky og bestemte Kaspersky-programmer.

Du kan logge ind på din My Kaspersky-konto ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode eller med din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du allerede har en konto, kan du konfigurere hurtigt login med din Google-, Facebook- eller Apple-konto i vinduet, der bruges til at forbinde din enhed med din My Kaspersky-konto. Dette er muligt, hvis du, da du oprettede din My Kaspersky-konto, brugte e-mailadressen fra din Google-, Facebook- eller Apple-konto.

Det er ikke muligt at logge på med Facebook, Google og Apple i visse regioner. Se venligst denne artikel for flere informationer om restriktioner i Rusland (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du oprette den på My Kaspersky-webstedet eller via programmer, der er kompatible med My Kaspersky.